Full fart på vårens träningar……

08.05.2021

CKC4 söndagsträningar i Bockeboda är uppstartade sedan någon vecka tillbaka.

Nytt för i år är att träningen startar 09:30-11:00 och att samlingen sker vid första parkeringen på på vägen in mot Bockatorpet, finns en skylt med texten MTB parkering.

Pga Corona restriktioner måste du anmäla dig till träningen och vilken grupp du tänker delta i senast på lördagen innan träningen på söndag.

Kom bara till träningen om du känner dig fullt frisk!

Håll avstånd!

Drick ur egen vattenflaska!

Inga hive five eller annan kroppskontakt!

Träning Bockeboda

Teknikgruppen

Här tränar vi grundläggande färdigheter för att cykla MTB. Varje vecka har olika tema tex balans, bromsteknik, tekniska svårigheter mm. Passar dig som är ny på MTB och för dig som cyklat ett tag och vill finslipa någon teknisk detalj.

Träning Motionsgruppen

Här cyklar vi på olika varv/segment så du kan hålla ditt eget tempo utan att bli ifrån åkt. Passar dig som har cyklat ett tag o känner att du behärskar din cykel. Är glad motionär som vill cykla med likasinnade och utveckla din cykling till nya nivåer.

Snabbagruppen

Här cyklas det oftast längre slingor. Passar dig som behärskar ett högt tempo och vill träna i hög fart.

Distansgruppen

Här cyklar du en längre runda med olika inslag i cyklingen i ca tre timmar. Du är van cyklist med tränings vana och god kondition.

Grupperna är inte statiska utan du kan växla mellan grupperna. 


Utöver träningen på söndagar i Bockeboda finns följande dagar för träning,

Tisdagar kl 18:00-19:30 parkeringen Uddarp - Denna träning är inte ledarledd utan de som kommer delar på ansvaret. Vi cyklar blandade stigar i Uddarpsområdet. Vid behov delar vi oss i olika tempogrupper.

Torsdagar

Norra Åsum A3 eller Åhus Stora Eken med intervaller kl 18:00-19:30

Vånga eller Lerjevallen med fokus på teknisk stigcykling kl 18:00-19:30

Håll koll på CKC4 facebookgrupp för anmälan till de olika träningstillfällena och har du planer på att cykla något utöver de ordinarier träningarna lägg upp en notis på CKC4 facebookgrupp!