Sluta inte trampa - stoppa Covid-19

18.11.2020


2020 är ett speciellt år.

Får några veckor sedan beslutade CKC4 att pausa all organiserad träning för CKC4 p ga den ökade smittspridningen i samhället. Ett väldigt tråkigt beslut men samtidigt ett väldigt nödvändigt beslut för att vi som förening ska ta vårt ansvar i kampen för att stoppa spridningen av Covid-19.

Men sluta inte trampa, ge dig ut på din MTB och cykla dina favoritstigar med dina klubbkompisar! I Kristianstad kommun med omnejd finns det mängder med fantastiska områden att utmana sig själv som cyklist samt upptäcka nya stigar som du inte cyklat på tidigare. Besök Hovdala i anslutning till Hässleholm för att köra delar av Snapphaneturen, Ravlunda skjutfält för att cykla grusvägar med härliga höjdmeter eller Göinge skogarna för häftiga trollstigar, möjligheterna är oändliga.

Ta fram kartan sök efter nya okända områden och stigar, fråga andra i klubben vart de cykla eller kör ett pass på hemmaplan i Bockeboda!

Gör tuffa och tråkiga tider till något positivt, dela med dig på CKC4 Facebook sida vart du cyklat och berätta om din upplevelse eller träningsresultat.

Vill du köra ett träningspass i Bockeboda eller ett distanspass, men vill ha sällskap! Gör ett inlägg på CKC4 Facebook sidan.

Men kom ihåg att tänka på följande vid cykling tillsammans med andra,

- Stanna hemma även om du bara känner dig lite förkyld.

- Håll avstånd till andra - helst två meter.

- Nys i armvecket, snyt dig inte när du har cyklist bakom dig

- Dela inte vattenflaska med någon

- Var rädda om varandra